+31(0)6 511 76 939

Nieuws / Blogs

Blogs

Van angst naar vertrouwen

Een hond moet van alles, maar staan we ook eens stil wat erachter zit bij een hond als hij het echt niet wil? Misschien heeft hij geen goede ervaring gehad of is hij bang voor het onbekende?

Lees verder »
Blogs

Wandelen zonder trekken

Zomaar een zaterdagmiddag. Even niets en lekker wandelen met mijn honden door het Leudal. Zoals altijd probeer ik een notitieblokje bij me te hebben voor als er wat voorbijkomt.

Lees verder »
Blogs

Spiegelen

Ze kreeg een minder leuke ervaring mee op een training. Ze bleef hangen kwam er niet overheen, ze trok zich terug en wilde niet meer werken en uiteindelijk kroop ze de trainingshal binnen.

Lees verder »
Blogs

Is je hond te oud om te leren?

Ik krijg wel eens de vraag, mijn hond is 6 jaar kan ik hem nog iets leren? Ik krijg een glimlach en vertel deze mensen natuurlijk kan je hond nog wat leren. Hij is nooit te oud om te leren.

Lees verder »
Blogs

Overvragen

Ik zie een cursist zich terugtrekken tijdens een uitleg van een oefening. Na mijn uitleg ging ik naar haar toe en vroeg of er problemen waren in de opvoeding wat ze misschien kwijt wilden.

Lees verder »
Nieuws

Diploma

Op donderdag 14 juli 2022 heb ik mijn diploma uitgereikt gekregen voor all round fitness instructeur. Dankbaar aan iedereen die hieraan mee geholpen hebben.

Lees verder »