+31(0)6 511 76 939

WORKSHOPS

Workshop Fitness voor honden

Wil je ook graag ervaren wat fitness voor honden is en of dit past bij jou en je hond?   Met leuke, simpele oefeningen houd jij je hond fit en blessurevrij. Wil je zelf leren hoe? Doe dan mee met deze super leuke workshop.

Met leuke oefeningen kun je kennismaken met allerlei aspecten van de hondenfitness, zoals cardio, flexibiliteit, en oefeningen die kracht bevorderen. Het doel van fitness is om je hond lichaamsbewust te maken om blessures te voorkomen.

De workshop is geschikt voor iedereen, voor elk hondenras, en voor honden van alle leeftijden. Je gaat leren hoe je makkelijk met praktische oefeningen je hond fit en blessurevrij houdt. Het gaat om lekker 2 uurtjes genieten, samen met je hond.

Datum:       8 juli 2023

Tijd:             9.30-11.30 uur  of  13.00-15.00 uur.

Kosten:       € 40,00

Heb je vragen  neem dan contact op met Karola Beckers (tel. 06 511 769 39, dagelijks na 13.00 uur, woensdag na 15.00 uur).

Opgave via inschrijfformulier naar info@doggysparadise.nl

Ervaringen

Gisteren een workshop fitness voor honden gevolgd bij Doggy’s paradise. Zeer geslaagd. Duidelijke uitleg, goed verzorgd en een handout mee om thuis nog eens rustig alles na te lezen. Je merkt dat Karola kennis van zaken heeft. Erg leuk om te doen en eens op een andere manier naar je hond te leren kijken. Een aanrader

Juno

Fitness workshop met Juno, in 1 woord, Geweldig!! Een training op maat, 1 op 1 en met de volle focus op het vermogen van hond en baasje samen. Er wordt goed omgegaan met specifieke beperkingen en heel creatief gekeken naar de mogelijkheden om samen aan de slag te kunnen. Zeer tevreden over de opbouw en we hebben enorm veel plezier gehad bij doggys Paradise