+31(0)6 511 76 939

Fitness voor honden

Waarom zou ik fitness  voor honden gaan doen als ik toch al 2 keer per dag met mijn hond ga wandelen?

Met deze training gaan we jou hond bewust gemaakt van zijn lichaam. Daarnaast ontwikkeld hij zijn vermogen om zich zelf aan te passen en corrigeren tijdens het wandelen rennen spelen.

Wandelen is al heel goed, een stukje laagdrempelige conditie. Maar we vergeten vele aspecten die we bij ons zelf willen en zoeken, maar bij de hond het nog niet nodig vinden. Ook de hond is gebaat om veelzijdig getraind te worden. Dus mentaal in de vorm van lichaamsbewustzijn, flexibiliteit zodat hij fijn en probleemloos kan en blijven spelen. Explosieve en statische kracht zodat hij bv op een trimtafel het makkelijker kan volhouden en cardio die een stukje verder gaat als gewoon wandelen. Dit alles zal je hond ten goede komen. Jou hond zal zich fitter, energieker, maak ook zelfverzekerder gaan voelen. De kans op blessures zal gaan verminderen. Bepaalde probleemgedragingen kunnen voorkomen worden  omdat hij op alle vlakken uitgedaagd gaat worden.

Wil je dit een keer ervaren hoe dit is, vraag dan een proefles aan

Plaats: Heibloem

info@doggysparadise.nl