+31(0)6 511 76 939

Fitness met blessure

Kan ik met mijn hond aan deze training deelnemen als hij vrij is gegeven door de dierenarts na een blessure.

Ja dat kan. Als je hond is vrij gegeven door je dierenarts gaan we aan de slag. Er wordt een training op maat gemaakt. De hond levert o.a veel spiermassa en conditie in. Kracht training maar ook flexibiliteit oefeningen zijn van belang. Ook op het mentale vlak word je hond getraind. Na een acute blessure heeft dit toch een behoorlijke impact gemaakt op je hond

Wandelen is al heel goed de basis voor herstel, een stukje laagdrempelige conditie. Maar we vergeten vele aspecten die we bij ons zelf willen en zoeken, maar bij de hond het nog niet nodig vinden. Ook de hond is gebaat om veelzijdig getraind te worden. Dus mentaal in de vorm van lichaamsbewustzijn, flexibiliteit zodat hij fijn en probleemloos kan en blijven spelen. Explosieve en statische kracht zodat hij bv op een trimtafel het makkelijker kan volhouden en cardio die een stukje verder gaat als gewoon wandelen. Dit alles zal je hond ten goede komen. Jou hond zal zich fitter, energieker, maak ook zelfverzekerder gaan voelen. De kans op blessures zal gaan verminderen. Bepaalde probleemgedragingen kunnen voorkomen worden  omdat hij op alle vlakken uitgedaagd gaat worden.

Wil je dit een keer ervaren hoe dit is, vraag dan een proefles aan.

Plaats: Heibloem

info@doggysparadise.nl